Certificari

 

Certificari


Sigla de certificare IASC

Produsele Forever pe baza de Aloe vera au fost primele care au primit recunoasterea din partea Consiliului Stiintific International pentru Aloe (International Aloe Science Council - IASC). Certificarea IASC confirma respectarea celor mai inalte standarde de calitate, puritate si consistenta, si este obtinuta in urma unor teste analitice complexe realizate in mai multe laboratoare de specialitate independente.

  Avizarea Kosher

Produsele Forever au aprobarea Kosher, calificativ acordat produselor care se ridica la nivelul unor standarde foarte severe de puritate si calitate. Exista multe grupari religioase care privesc calificativul K drept un ghid pentru a alege produsele sigure si de buna calitate.

Avizul Islamic

 

Produsele Forever au aprobarea forurilor islamice, dovada a aprecierii mondiale de care se bucura produsele FLP. Societatea Islamica a testat produsele FLP si a certificat ca acestea sunt conforme cu toate cerintele societatii privind calitatea si acceptabilitatea produselor.

 

Avizul Crescent M Halal

Ne bucuram sa va anuntam ca Forever Living Products si Aloe Vera of America au obtinut certificarea Consiliului Islamic pentru Alimentatie si Nutritie din America (IFANCA), certificare conform careia o parte a produselor companiei pot fi comercializate sub sigla "Halal". In concordanta cu regulile Halal, cuvant care in limba araba inseamna "conform legii" sau "permis", pentru a fi certificate sa primeasca aceasta sigla produsele nu trebuie sa contina alcool sau ingrediente indoielnice de origine animala.

 

Certificarea PETAToate produsele Forever Living au certificarea PETA (produsele nu sunt testate pe animale).

 


    ...Si, bineinteles, produsele noastre au avizul/notificarea Ministerului Sanatatii din Romania si a Institutului de Bioresurse Alimentare, alaturi de avizele forurilor similare din toate cele peste 120 tari in care FLP isi distribuie produsele.

< pagina precedenta

E-mail flp.ro
Adresa ta de mail:

(ex.: ioan.popa@flp.ro)

Parola:


(instructiuni privind accesarea contului de mail FLP.ro)

...Nu ai inca o adresa nume@flp.ro? Clic aici!

Zona membri
Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!