Afacerea FLP

 

Interviu cu Rolf Kipp


Rolf Kipp - Manager Dublu Diamant:
Paseste pe drumul succesului tau personal!

Rolf KippForever Living este o intreprindere in care au incredere peste 7 milioane de oameni, care a oferit o profesie sigura la mai multe sute de mii de oameni si a ajutat mai multor milioane de oameni.
Calitatile pentru a avea succes in FLP?
Perseverenta, concentrare, urmarirea cu tenacitate a scopului, lipsa de compromisuri.

Rolf Kipp - Dublu Diamant in Forever Living Products!
Reteta succesului sau?
Am fost privilegiati sa o aflam chiar de la el, in discursul pe care l-a tinut in Sala Mare a Palatului, pe 20 martie, la sarbatoarea Jonathan Day. Cei care au fost acolo il au deja intiparit in suflet. Pentru cei care au lipsit de la marea noastra intalnire, dar si pentru cei care cred in sansa lor, Rolf Kipp a dezvaluit esenta unei cariere de succes in Forever Living Products.

1. Ce v-a convins ca intrarea in FLP reprezinta o oportunitate deosebita de afaceri?

Rolf Kipp: Forever Living este o intreprindere in care au incredere peste 7 milioane de oameni, care a oferit o profesie sigura la mai multe sute de mii de oameni si a ajutat mai multor milioane de oameni in problemele lor de sanatate. O platforma mai buna pentru o afacere in expansiune, sigura, nu exista dupa parerea mea. Forever Living va cunoaste cea mai mare crestere a pietei in viitor.

2. Care este pretul succesului dumneavoastra in FLP?

Rolf Kipp: Pretul este mai mic decat salariul pe care-l primesc. Pretul a fost de a promova produse de o calitate exceptionala timp de 5 ani in fiecare zi de dimineata pana seara si de a sponsoriza noi distribuitori. Eu am schimbat timpul meu liber contra construirii viitorului meu.

3. De ce calitati ai nevoie pentru a avea succes in FLP?

Rolf Kipp: Perseverenta, concentrare, urmarirea cu tenacitate a scopului, lipsa de compromisuri.

4. Poate oricine sa isi construiasca o afacere de succes in FLP?

Rolf Kipp: Nu. Ma gandesc ca iti trebuie anumite conditii pentru a cladi o afacere de succes, daca vrei sa ai incredere ca altii vor dezvolta afacerea sub tine.
Trebuie sa ai scopuri si dorinte clare, care sa arda in tine. Trebuie sa te poti apropia de oameni cu sinceritate si deschidere si sa intelegi ca strainii de astazi vor fi prietenii de maine.

5. Ce alte avantaje, in afara confortului financiar, v-a oferit construirea propriei dumneavoastra afaceri in cadrul FLP?

Rolf Kipp: Libertatea de a putea face ceea ce as dori sa fac si aceasta chiar in locul in care as dori sa ma aflu si cu oamenii pe care-i plac. Succesul imi da sanatate, siguranta si posibilitatea sa ajut multi oameni. Deci o stacheta inalta a multumirii.

6. Cum poti sa descoperi diamantul din tine?

Rolf Kipp: Sa te consideri un om minunat, care a fost nascut pentru fapte mari. Un om care poate sa realizeze totul, daca este dispus sa creada in el si in dorintele sale. Tu esti un om care a venit pe pamant pentru a cunoaste bunastarea, sanatatea si bogatia. Un om care, dupa ce va muri, va lasa in urma sa o impresie nestearsa si o mare opera a vietii. Pentru aceasta ai fost nascut, pentru a primi tot ce este mai bun si mai frumos. Ia-le si incepe sa pasesti pe drumul succesului tau personal. Sa ajungi manager diamant in Forever Living!

Din inima al vostru,
Rolf Kipp

Interviu realizat de Cristina Popa
Asistent marketing FLP Romania


(revista Forever nr. 60, aprilie 2004)

E-mail flp.ro
Adresa ta de mail:

(ex.: ioan.popa@flp.ro)

Parola:


(instructiuni privind accesarea contului de mail FLP.ro)

...Nu ai inca o adresa nume@flp.ro? Clic aici!

Zona membri
Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!